Så mycket man vill göra

Ja det finns så mycket som man vill göra och som man tycker är så kul att hitta på, det tycker jag i alla fall. Ja man skulle kunna inreda allt från början till slut eller att göra om och renovera. Det är sånt sommar kul när ma har flyttat, för det ger så många möjligheter som man skulle vilja hitta på.
Ja det är underbart att det finns så mycket som man kan göra och hitta på, nu går vi i flytt tankar och vi har så många idéer på hur vi vill göra om det hemma och hur vi ska inreda.
Ja det är något som vi verkligen ser fram emot. 

Finns så många möjligheter

Ja det är ju underbart att det finns så mycket som man kan hitta på och göra i ordning när man får ett nytt hem. Man kan måla om väggarna och man kan möblera om på det sättet som man önskar och det finns helt enkelt mycket som man kan göra och hitta på när man får en ny lägenhet eller ett nytt hus. Något som jag tycker är tråkigare när det kommer till flytten är just flyttstädningen, det är inte alls lika kul utan det är något som man verkligen vill att någon annan ska göra så att man själv får ägna sig åt något annat och åt det som man tycker är kul och som är mer givande än just städning.
Som tur är så finns det hjälp att få man kan kolla med flyttstädnings företag som gärna hjälper en med ens problem som man har. Ja man kan kolla upp på ett enkelt sätt, man kan bara ska på flyttstädning falkenberg och så får man upp bra och fina företag som man kan använda sig av och som gärna gör jobbet åt en i stället för en själv.